Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä

Raitalan Kangas (Y-tunnus 2564468-9 )
Toipilaspolku 8, 86800 Pyhäsalmi


Rekisteriasioita hoitava henkilö

Niskanen Sirpa
Puhelin +358 407559525

Sähköposti sirpa@raitalankangas.fi


Rekisterin nimi

Raitalan Kangas asiakasrekisteri


Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Raitalan Kankaan asiakkaaksi, ostanut www.raitalankangas.fi verkkokaupasta tavaraa ja/tai käynyt ostoksilla Toipilaspolku 8, sijaisevassa puotissa ja/tai osallistuu Raitalan Kankaan järjestämään tilaisuuteen ja/tai osallistuu messutapahtumaan, jossa myös Raitalan Kangas on näytteilleasettajana.


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Raitalan Kangas asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös mahdollisten kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Raitalan Kankaan toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Raitalan Kankaan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Raitalan Kangas saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Raitalan Kankaalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Raitalan Kankaalle asiakaspalveluun, sähköpostitse sirpa@raitalankangas.fi tai rekisterinhoitajalle kirjallisesti.


Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi,·sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja tiedot käsitellyistä tilauksista sekä tilausten seurantatiedot.


Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Raitalan Kankaan käytössä, paitsi Raitalan Kankaan käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Raitalan Kankaan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.

Tarjoukset
-15%
Tähtöset 50 cm pala
Tähtöset 50 cm pala
8,46 € 9,95 €
-15%
Ruudut 97 cm pala
Ruudut 97 cm pala
18,88 € 22,21 €
-15%
Leopardit 98 cm pala
Leopardit 98 cm pala
18,24 € 21,46 €
-15%
Tähti, turkoosi/ sininen 75 cm pala
13,33 € 15,68 €
-15%
Tähti pinkki 1,20 m pala
21,32 € 25,08 €
-15%
Tähtöset 1m:n pala
16,92 € 19,90 €
-15%
Kukkaköynnös 1 m pala
19,46 € 22,90 €
-15%
Tähti, turkoosi/ sininen 1 m pala
17,77 € 20,90 €