Merinovilla marjapuuron punainen

Merinovilla marjapuuron punainen
Merinovilla marjapuuron punainen Merinovilla marjapuuron punainen

Merinovilla marjapuuronpunainen -neulos, Merinovilla 100 %

3,55 €
Sisältää alv. 24.00 %

Merinovilla marjapuuronpunainen -neulos, Merinovilla 100 % , interlock neulos, mulesing vapaa

Luonnossa väri marjapuuron punainen oikealla etureunassa (muut kuvassa olevat värit vaalean harmaa ja takana oikealla oranssi sekä takana vasemalla beige / hiekka)

paino 250g /m2 värjätty
leveys ~ 125cm
superwash käsitelty
öko-tex

Minimitilausmäärä on 40 cm= 4 yks

1yksikkö = 10 cm

valmistettu Suomessa, kotimainen joustava merinovilla interlockneulos

pitää ihon lämpimänä, pehmeä, hengittävä, ei kutita, ei nukkaannu

sopii monenlaiseen ompeluun tuubihuivit, pipot, alusasut, välikerrastot, unipussit, vuodevaatteet, välihaalarit ja -housut, lapaset, sukat, kypärämyssyt jne., myös villavaippahousuihin materiaaliksi

Kotimainen merinovilla on joustavaa neulosta, joka on pehmeää ja hengittävää. Merinolampaat tuottavat pelkkää ns. alusvillaa, joka on korkealaatuista ja hienokuituista ja siksi se sopii hyvin herkkäihoisille.Hoito-ohje


Suositeltu pesulämpötila on 30 astetta villanpesuaineella. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla, mahdollisimman kevyt linkous. Kuosittelu kosteana, tasokuivaus. Ei suositella kuivausta patterin päällä tai suorassa auringonpaisteessa.
Tämä villakangas on esipesty tehtaalla. Kutistuvuus on ~ 6-10% pituus- ja leveyssuunnassa.

Pestään vain näkyvän lian tultua, muutoin tuuletus ulkona tai ilmavassa paikassa riittää. Voi lanoliinittaa, jolloin villan pehmeys ja kosteudenpito palautuu.

Villatuotteiden säilytys

Kun villasta tehty vaate tai tuote ei ole käytössä, suositellaan sitä säilytettäväksi ja koilta suojattavaksi ilmatiiviissä paikassa esim. minigrib-tyyppisessä muovipussissa.

Arvostelut 0 arvostelua